Danmarks nyeste øl har mere end 150 år på bagen tre lottrup øl og ølglas
Danmarks nyeste øl har mere end 150 år på bagen tre lottrup øl og ølglas
Danmarks nyeste øl har mere end 150 år på bagen tre lottrup øl og ølglas
Danmarks nyeste øl har mere end 150 år på bagen tre lottrup øl og ølglas
Danmarks nyeste øl har mere end 150 år på bagen tre lottrup øl og ølglas
Fødevarestyrelsens
smiley-rapport
3 Kings Night

ALK 7,0% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner DK, Pale Ale, WEY Pale Rye, WEY CaraMunich I, CaraAroma, Pale Chocolate
Humler:
Bitterhumle; Magnum D
3 Kings’ Night, er en Ale modeleret efter den klassiske engelske øltyper ESB – Extra Special Bitter. Den er rendyrket britisk i valget af malttyper og to af de mest distingverede engelske humler. Men den bliver forrådt af en karakteristisk amerikansk accent. Med en bitterhed på 40 IBU og en alkoholprocent på 7,0% er de 3 konger en øl med et stort berettiget selvværd og stor smagsfylde. Vi har tør-humlet med lige dele engelsk East Kent Goldings og Target samt amerikansk Simcoe. En særdeles aromatisk blanding af 1. klasses humler. Nu er det jo kun jul en gang om året, derfor har vi forkælet de 3 konger med ikke mindre end syv nøje sammensatte malte. Det giver øllen en smuk kobber-rød farve og en fyldig maltkrop. Fylden og den markante humling gør sammen med de 75cl, 3 Kings’ Night til den perfekte deleøl til julefrokosten.
Queen of Hearts

ALK 6,5% VOL.

75 CL.

Malte:
Pilsner, Wey Munich I, Wey Pale Wheat, Oats
Humler:
Bitterhumle; Perle D
Queen of Hearts, er noget så sjældent som en frisk let drikkelig jule-øl. Ikke noget med kanel, stjerne-anis eller kardemomme her. Pilsner og Alemalt sørger i kombination med lidt hvedemalt for fylden. Og et par amerikanske humler til at supplere den slovenske Savinskij Goldings, giver dronningen lidt fræk US kant, som man kan forvente af en øl fra Lottrup. Det manglede da bare. Smuk lys farve, tæt kridhvidt holdbart skum og høj karbonering. Bedømt på udseendet alene, kunne Queen of Hearts godt ligne en uskyldig pilsner. Men når du sætter munden til damen, får du en mere erfaren og særdeles fyldig oplevelse fra de udsøgte malte. Duften er blomsteragtig og byder på humlernes lette, bløde grapeagtige bitterhed, som er så karakteristisk for de gode amerikanske humler Centennial og Willamette. Friskheden gør Queen of Hearts særdeles velegnet til julens frokostretter.
AMERICAN INK

ALK 6,2% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner, Munich, WEY Carafa I, WEY Carafa II, Cara Aroma, Oats
Humler:
Cascade, Citra, Simcoe
FORBILLEDET FOR LOTTRUP AMERICAN INK ER DEN KLASSISKE US IMPERIAL STOUT. MEN HVOR US UDGAVEN HOLDER RET HØJE ALKOHOLPROCENTER, HAR VI VALGT AT BRYGGE AMERICAN INK PÅ ET LIDT MERE TILGÆNGELIGT NIVEAU. VI HAR BRUGT DE FINESTE AMERIKANSKE HUMLER, CASCADE, CITRA, SIMCOE, OG LIGE MEGET AF HVER. DETTE GIVER EN RET FRUGTIG OG HUMLET ØL MED NOTER AF CHOKOLADE, LAKRIDS OG KAFFE.
AMERICAN LAGER

ALK 5,0% VOL.

50 CL.

Malte:
PILSNER, MUNICH, CARA RED
Humler:
PERLE, NZ PACIFIC GEM, CITRA
LIVLIG ER NOK DET ORD, DER MEST PRÆCIST BESKRIVER VORES FORTOLKNING AF DEN TRADITIONELLE UNDERGÆREDE, AMERIKANSKE LAGER. LOTTRUP AMERICAN LAGER ER MØRKERE END PILSNER, MEN LYSERE END CLASSIC OG HAR EN FRISKHED I BÅDE DUFT OG SMAG, SOM EMMER AF FRUGT OG BLOMSTER FRA DE FORSKELLIGE SLAGS HUMLE. MED SIN HUMLEDE SPRØDHED OG BLIDE BITTERHED ER DET EN ÆGTE TØRSTSLUKKER.
RED Copper ale

ALK 5,3% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner, munich, cara red, pale ale, cara aroma
Humler:
Nz green bullit, nz pacific gem, amarillo
Frugtig og fyldig – sådan er vores fortolkning af den klassiske Amber eller Red Ale. Som navnet fortæller, er det en kobberrød øl, der præsenterer sig med et flot, tæt skum og en meget frugtig duft. Smagen er frugtig og let humlet med en solid maltkrop præget af tørret frugt og karamel. Trods sin faste bitterhed og relativt lange eftersmag er Lottrup Red Copper Ale forførisk let drikkelig.
GOLD button ale

ALK 5,5% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner, munich, honey, wheat, pale ale, oat
Humler:
Nz green bullet, nz pacific gem, styrian golding
Blød, fyldig og med en fed cremet smag fra både honning- og hvedemalt. Sådan er Lottrup Gold Button Ale – vores fortolkning af Golden Ale. Det er en let, sødlig øl med en dyb gylden farve og en diskret, frugtig duft. Smagen kan bedst beskrives som næsten fløjlsagtig med sin lave bitterhed. Eftersmagen er kort og enkel, men bare rolig – denne fyldige, milde øl er alt andet end kedelig.
Stone street IPA

ALK 6,0% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner, Münchner, Cara Munich og Cara Dark
Humler:
CTZ Columbus, Green Bullet, Simcoe, Cascade og Mosaic
Sprød, humlet, bitter og frugtig. Sådan skal en amerikansk IPA være. Den klare ravfarve, det holdbare skum og den kraftige humleduft fortæller også, at her har du en ægte IPA. Men Stone Street IPA byder tillige på en mere markant maltbaggrund, et strejf af karamel og en lang, svagt frugtsyrlig eftersmag fra saft og skal af grapefrugt, som du ikke finder i andre IPAer. Værsgo og smag.
US DARK ALE

ALK 6,0% VOL.

50 CL.

Malte:
Pilsner, pale ale, CaraMunich, CareRed, Chocolate, Pale Wheat, Oats
Humler:
CTZ, Alpha bitterhumle
Balanceret, men markant – sådan er Lottrup US Dark Ale med sin intense, bløde ristede smag præget af kaffe, chokolade og ikke mindst lakrids. Farven er sortbrun – mørkere end brown ale og lysere end porter – skummet lysebrunt, og øllen har en blød, ristet duft, hvor humlen også slår igennem. Det er en fyldig, fed og blød øl med markant bitterhed og lang ristet og let frugtig eftersmag. En rigtig vintervarmer.

Vennerne -
#LOTTRUPBEER